mandag 1. mars 2010

Fetter Jørgen 13 år, hurra!Kven kunne tru at denne borddekninga var til min
kjære fetter Jørgen sin 13 års dag i går, men det var den altså! :)
Me feira han med hyggeleg familiemiddag og sjølvsagt kaker og godis!
Tante Tove som er mor til Jørgen, er ein flittig blogglesar og har like interesser for interiør og gamle skattar som meg. Då eg kom å såg dette nydeleg pynta bordet i går, vart eg varm i Purpurhjartet mitt! Tante T dekkar gjerne opp med ulike gamle flotte talerknar og gamle flotte farga glas, alle med nydelege mønster og fargar! Til underlag er det lag på lag med gamle tekstilar og dukar med broderi, og det heile er toppa med ei lang sløyfe i velour.... Nydelege fargar og ranunklar i djup lilla/burgunder!
YOU GO TANTE T!!!2 kommentarer:

Dans på roser... sa...

Sååååå fint atte!!

Leste lengre ned her om kjernesunt kosthold. Har begge bøkene, men syns det er fryktelig vanskelig å få gjennomført. Har du noen triks? Hva gjorde du i overgangen fra vanlig kosthold og til kjernesunt? bytta ut litt og litt, eller ble det alt på en gang?

Liker butikken din...eller får jeg si konseptet ditt veldig godt. <har aldri vært i butikken din, ikke enda....=) Er selv blomsterdekoratør, men har unger og familieliv jeg går glipp av, dersom jeg skaffer meg en butikk-livsstil, tror jeg da.
Drømmer om eget verksted....mye morsomt som kan foregå ut fra verksted-drift.....=) Vi får se....

Veldig inspirerende å lese bloggen din! Lykke til videre =)

holmberg sa...

Dette var et bvakkert inspirerende bord!
Takk som deler;)
Ønsker deg fortsatt en fin uke:)
Klemmer.

PS.: Har du tilfeldigvis noe lilla tapet eller papir til salgs? ;)