tirsdag 13. april 2010

Sol ute, sol inne, sol i sinnet....
Vakna opp til atter ein vårdag bada i sol i dagtidleg.... Er det ikkje herleg?
Gledar meg over dei fine månadane me har i vente, og vårkriblinga er komen inni meg! Sit å ryddar i bilda mine, før eg må ta fatt på kontorarbeid.... (Belønninga er ein tur på Panduro seinare i dag)! Fann nokon bilder frå i fjor vår som eg viser dykk her...
I går vart den første eingangsgrillen tent i Birkelunden og parkane på Løkka vart atter ei gong ovrfyllt med "vårkåte" og livsnytande byfolk, mens grillukta helste på oss i kjent stil i døråpninga på Purpur!
Herrrleg..... ;)


9 kommentarer:

Fargerike Dagny sa...

Å, nå fikk jeg lyst på muffins!!

Kaspara sa...

Heisan Krista¨
Her var det vår, blomster og lys stemning! Det er så fint det vatt-teppet i lilla og blåtoner. Husker det fra en interiørreportasje.
Fine retroposer har du sydd og vist fram i et innlegg under her. Jeg er jo retropose-besatt for tiden, så jeg måtte jo beundre de blomstrete du hadde på veggen. Ser også du har fått med deg det jeg kaller "tante Gerd"-stoff fra loppemakedet. Det er det dyp blå med hvite georginer ( tror jeg) Har det selv også og det minner meg om min barndoms tante Gerds stuegardiner.
Ha en glad vårdag med duften av grill fra Birkelunden!
Hilsen Kaspara

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Her er det også sol og nydelig vær i dag, og det er så deilig!

Ønsker deg en fin dag i solen:)

Brigg sa...

Herlige bilder! også jeg fikk lyst på muffins nå1

atinybitofheaven sa...

NAM!! flott blogg du har:)

klemmer

IfraLahell sa...

Denne tiden er så fantastisk, fikk en god vårfeeling av bildene dine. Og et lite savn etter livet mitt på løkka...Ha en deilig kveld :)
Klem

Kardemomme sa...

Heisann Krista
Så herlige muffinsene så ut. Er det blåbær i de tro? Det er noe av det beste jeg vet nemlig :)
Herlig vatteppe i fine farger. Jeg har jo fullstendig lappeteppe-mani og vet snart ikke hvor mange jeg har slept med meg hjem fra loppemarkeder i de siste årene. Noen er gitt bort til familie og venninner som innflyttingsgaver og mange har jeg beholdt selv. Vi er mange som elsker disse "dynene" fra 70-tallet. Fine kyllinger i retropapir har du også laget ser jeg. Jeg er jo også nesten manisk opptatt av retrotapeter og drømmer om å gjøre det store kuppet. nemlig å finne en hel eske med ruller i 70-tallsmønster på et loppis. Spørs om dette forblir en drøm. Vi er mange tapetgale damer her ute..Ha en fin vårdag på Grynerløkka. Jeg bodde i Herslebsgate før jeg fikk barn og flyttet på landet og kjenner godt stemningen når alle cafebordene blir satt ut og man sitter der og suger til seg stemningen i dette fargerike miljøet.Herlig!Klem fra Kardemomme :))

E.R.R.Y sa...

Blev glad över att hitta till din härliga färgrika blogg! Tack för titten!

/erry (http://gallerry.blogg.se)

Dans på roser... sa...

Hei! =)
Koselig hilsen og smigrende ord i bloggen min fra deg......så koselig!
Artig at du liker smykkene mine. =)
Må snart få tatt meg en Oslo tur med en tur på løkka....har jo enda ikke vært i butikken din...har bare lest og sett et lass med bilder og omtaler om butikken din...føles som at jeg har vært der. *knis*

Ha en superduper dag! Her skinner sola og kaffen er snart klar....
Kathrin =)