fredag 6. mai 2011

Purpurnews!!!

Det har vore eit herleg eventyr, men Purpurbestyrerinna har bestemt seg for å gå nye kreative vegar, og vil i dag sleppe ei trist nyheit om at Purpurbutikken snart skal avsluttast....

Om det er nokon bloggdamer som lenge har gått å drøymt om å bli butikkdame/mann er det fullt muleg, sjekk ut denne Purpurannonsen

Purpurbloggen vil fortsette som før, kanskje dukkar det opp nettbutikk etterkvart, og eg kan leigast inn for styling til bryllup, dåp, konfirmasjonar, festar, events og etc. som er noko av det kjekkaste eg gjer!

Det vert spennande tider i møte, og eg gler meg til litt meir friheit, litt meir luft og litt meir nye kreative prosjekt!
                                     Foto: Trine Thorsen

6 kommentarer:

Hege sa...

Å nei.. dette var trist!
Rett nok bur eg 60 mil unna, men eg rekk å besøke butikken nokre gongar i året uansett.
Det gir meg kjempeinspirasjon:)
Lukke til med det du no skal til med!

Klem frå Hege

NIB sa...

Å! Det var trist for oss Purpur elskere:) Men høres ut som du kanskje syns det skal bli deilig å fokusere på noe annet:)) Har du lyst, lager vi gjerne et innlegg om at du tar stylingoppdrag i selskapsbransjen. Vi har utfordring festbord akkurat nå, så det hadde jo bare passet helt topp. Bare hvis du vil, altså:)

Jeg er å treffe på norskeinteriorblogger at gmail dot com hvis du har lyst.

Solveig

Fhager sa...

Det var leit å høre! Elsket å gå innom butikken når jeg bodde i Oslo. Det må jo være mange som kunne tenke seg å overta en så fantastisk butikk!
Lykke til!

Legger ut en link til annonsen i bloggen min jeg!

Kram♥

KariM sa...

Dette er veldig trist! Jeg kommer til å savne den lille vakre oasen øverst på løkka (selvom jeg har vært en skikkelig dårlig kunde - alltid blakk...)! Lykke til med nye prosjekter!

smileull sa...

Ånei! Triste triste nyhende! Purpur er alltid eit must når eg er på Løkka :( Håper nokon vil ta over og bli purpurbutikkmann-eller-dame! :) Lukke til med nye prosjekt.

Trådsnella sa...

huffa, så kjedeligt! Når stenger butikken? kanskje jeg rekker en tur innom før du avvikler? eller er det tomt?

Lykke til med nye spennende prosjekter, la meg til som følger her slik at jeg kan følge med deg litt ;) hihi

Silje