tirsdag 29. april 2008

Bakgårdssjau...

er det ikkje berre herleg med jord under neglene...? He he, no er våren her! I kveld har me hatt stor vårdugnad i bakgården eg bur i. Me har planta og vaska og no ser den ut som ein koseleg bakgård i Frankrike....(det er å ta litt hardt i, men mykje betre vart den)

Me fekk planta 5 brett med lys rosa pelargonia i gamle mosebelagte urner, pynta med flotte store oliventre og masse nydelege rosetre! No skal det bli kjekt med seine vår og sommarkveldar med kjekke naboar!

Dette er det sosiale med å bu i bygård mitt i byn. På dugnad treff ein naboen over gangen og mange er faktisk interesserte i å skapa eit sosialt forhold men tørr liksom ikkje å ta kontakt i ein travel kvardag. For meg som kjem frå ei lita vestlandsbygd der alle kjenner alle er det berre kjekt når naboen kjem innom med kaffikoppen å slår av ein prat.....det er jo dette eg er vant til!

På butikken er det litt slik...eg har gjennom det å åpne butikk blitt kjent med så mange flotte mennesker. Nokon er faste kundar, og nokon kjem faktisk berre innom for å slå av ein prat.....og dermed går skravla!

No er det kvelden for meg....i morgon ein ny vårdag!

8 kommentarer:

Min Verden sa...

ja, det var lurt med en blogg. Jeg skal iallefall komme i butikken din. Jeg ante ikke om deg og jeg bor en halv time fra Oslo, på Nesoddlandet. Lykke til med blogg og kanskje vi ses snart. Må få lønn først - det så jeg på bildene hos Alex :-)

irina sa...

Med deg der blir det sikkert den finneste bakgården i oslo !!

Det kan du ? må kanskje spørre deg til råds om hagen min he he. Hvor for du tak i mosepotter da ? Det vil æ å ha !!!

Miamor sa...

Velkommen til bloggverden! jeg er ofte i oslo med jobb, så jeg titter nok innom deg ved neste sving....

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei og hopp !!Her måtte jeg ta en stopp ....(hahaha, sorry , måtte bare , dårlig rim er ikke min grie alstå...)

Velkommen til bloggverden !!
Jeg ser at du har en spennende butikk , nyyyyyyydelig og ikke minst stilig , og noe eget! (så bildene hos Alex)

Kos deg med "hage" arbeid .

A

Anne sa...

Velkommen til blogg verden :-)

micano sa...

Fant bilder fra butikken din og bloggen din hos mitthusditthus.
Nydelig!! Lover å stikke innom når jeg er i Oslo neste gang!!
Håper du legger ut flere bilder på bloggen etterhvert!!
:-) Lykke til med butikken og i bloggverden!

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Kom over bloggen din via tips fra en bekjent,-kjempe fin!Ble veldig nyskjerrig på de gamle og mosebelagte urnene du refererte til...er dette noe du selger/kan skaffe? Hmm..tror de ville passe perfekt i hagen min*s* Ha en fin 1 mai!

hannemor sa...

Hei på deg!! Så koselig at du ble en blogger...jeg leste om deg i et blad for en stund siden, og tenkte at deg skal jeg jammen gå innom når jeg er i oslo. Grunerløkka er så utrolig koselig sted. Min storesøster bodde der for en mannsalder siden((:
Jeg har også nettopp åpnet butikk, i Stavanger, og stor koser meg med det. har jobbet i helsevesen i 20 år, og tenkte at nå vil jeg bruke tiden min på bare vakre og ukompliserte ting!! Dog...det er neimen ikke mye fritid i denne bransjen heller ser jeg. Døgnet har for få timer rett som det er, men nå driver jeg helt alene, så jobbigt er det ja!! Kjenner igjen det du sier om å bli kjent med folk. Det er bare så utrolig hyggelig med alle som kommer innom, naboer og andre. De får en kaffekopp av meg og praten går som om vi har kjent hverandre hele livet!! ((:
Lykke til videre med både butikk og blogg, og kom innom til meg å ta en titt! Jeg har helt ulik butikk enn deg, men også "litt av hvert" for øye og nese! ((:
ha en strålende 1 mai på løkka!