fredag 2. mai 2008

morgenstund har gull i munn...
Dette er eit bryllup eg pynta på bygdøy i fjor sommar! Lokalet var heilt nede ved fjorden, og temaet blått! 75 gjestar!!!
Her ser ein
hagetrenden!


og det er sant.... i mine auger:)Nokon har fri på 1.mai, andre ikkje. Eg har ei brud som skal gifte seg i dag. Så eg måtte stå å lage brudebukett, 6 store kransar til kirka, 3 cosaqe og hårpynt i går. Det gjekk fint det. Deilig å stå å arbeide i fred og ro når butikken er stengt! Eg blei fornøgd tilslutt og håpar endeleg bruda og blir fornøgd! :) Eg legg inn nokon bilder frå brudesesongen i fjor.... som dykk ser på den eine buketten er det hagebukettar som nesten berre er plukka saman som er det mest trendye på bukettfronten no om dagen....det skal netsen sjå ut som dei har plukka den sjølv. Men akk, det er dei bukettane som skal sjå tilfeldige ut som er dei vanskelegaste å binde.
Denne helga er den første markedshelga på grynerløkka og då blir det nok litt meir travelt på butikken. No er det jo og komfirmasjonstider, så me har litt å halde fingrane i om dagen!


I dag får eg besøk av min bror og sambuar frå vestlandet....det blir stas!
Eg fekk forresten nokon nye "gamle" industrimøblar frå Frankrike på onsdag. Ein kjempe kul skjenk med masse nummererte skuffer i, eit nytt stålarkivskap, ei dødsrøff industritralle på hjul og med glassplate under (rusta som berre det...). Nydeleg aquagrønn farge var den!!! Åhhh, skulle gjerne hatt det fotokameraet i orden....men lovar at det kjem bilder av møblane seinare!

No må regnet slutte....eg vil ha sol!


3 kommentarer:

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Hei!

Takk for hyggelig melding!
Vi har hatt besøk av Eva Lise begge to skjønner jeg;-)
Utrolig spennende hjem du har!
Jeg må nok ta meg en tur ned i butikken din en dag, og se på både potter og gamle franske møbler!

Blomsterbordet og bukettene var nydelige,-som tatt rett ut fra et eventyr!
Ingen tvil om at bruden (og brudgommen) får sin drømmedag i slike vakre omgivelser...

Ha en fin dag i solen!

Vera sa...

Himmel og hav for noen nydelige blomsterarrangement!!!
Jeg gleder meg veldig til å følge bloggen din;)
klem vera

Min Verden sa...

Nydelig bord og blomster. Må være herlig å være i alt det vakre hver dag :) Snart kommer jeg til butikken din. Hanne