mandag 15. februar 2010

Heimekontor/heimekos....I dag er det kontordag hjå meg. Er eigentleg litt sky for papirarbeid, men det må desverre til for å halde hjula i gang...
Ventar spent på nye varer om dagen, og må friste dykk med nokon bilder av fine puter og lampeskjermar frå favorittleverandøren min Rie Elise!
Masse fine bånd frå Housedoctor ventar me og på, samt nye flotte puter, sengetepper, vasar, lys, potter og anna knask...
I mellom kraftak i papirhaugen må eg og kose meg med litt hekletøy og te i dag, heklar på eit laaaangt tynt skjerf til å kaste mange ganger rundt halsen! :)
Ha ein strålande mandag godt folk!5 kommentarer:

Portofritt sa...

Hei hei, du har fått en kreativ-award av meg :)

Susanne sa...

Dersom du likar lange, "rare" hekla skjerf, har eg ei nesten-sjølvdikta oppskrift på eit langt og tynt eit med lauvformer i endane.

Eg har gjeve bort alle eg har laga til no, men dersom eg finn på å starte på eit i nær framtid, skal eg ta bilete og leggje ut på bloggen min. - Og så gjev eg deg eit lite pip.

Susanne

victoria (huset i byen) sa...

Herlige inspirasjons bilder, og høres ut som du har hatt en flott kontordag i dag ;) elsker selv laaange skjerf du kan snurre mange ganger rundt halsen...
klem victoria

Kardemomme sa...

Heisann :))Det er første gang jeg er innom deg på bloggen din. Jeg har vært innom butikken din flere ganger men har ikke tenkt på at du kanskje har en blogg også.Jeg er jo vilt begeistret for stilen din og kommer gjerne innom igjen så nå legger jeg deg til i linklista mi slik at jeg finner deg igjen :))
Et langt heklet skjerf til å surre mange ganger rundt halsen høres gøy ut :)Jeg elsker jo selv å hekle og blir superbegeistret over å se andres kunstverk så jeg håper du legger det ut på bloggen din når du er ferdig.Ha en fortsatt fin dag! Hilsen Kardemomme i huset ved bekken :))

Vibeke sa...

gjett hvem som sitter og smiler fra øre til øre etter å ha hentet pakke på posten krista :)
himla fine både puta og teppedyna og tusen takk for koselig kort og nydelig innpakning!

nå skal jeg lage meg en deilig kopp te og bare sitte og nyte synet av disse go'sakene som har flyttet inn i stua..

klem